Cel mai mare producator de rulouri exterioare din Romania

S.C. FABRICA DE RULOURI S.R.L.

Pret mai bun ca al nostru pentru rulourile exterioare nu exista !

 

Sistemele marca FABRICA DE RULOURI minimizează pierderile de căldură și reduc costurile de încălzire. Acestea oferă o protecție completă și îmbunătățesc climatul interior, chiar și în timpul verii. Ele sunt notabile pentru varietatea de modele și caracteristici. Indiferent dacă optați pentru rolete montate frontal sau sisteme montate pe partea superioară.
Sunt netede, silențioase și ușor de operat. Acestea vă oferă numeroase opțiuni pentru a vă face lucrurile mai convenabile pentru dvs. – cum ar fi funcționarea de la distanță. Aceasta vă oferă toate funcțiile din palma mâinii dvs., permițându-vă să controlați cu ușurință obloanele sau grupurile de rulouri individuale de oriunde vă aflați. Nu este nevoie de cabluri electrice.

Rulouri exterioare cu finisaje excelente

Rulourile exterioare îmbunătățesc atât aspectul proprietății dvs., cât și eficiența energetică. Acestea oferă o gamă largă de opțiuni de design și confort personalizat și mărește eficiența generală a clădirilor.
Deoarece orificiile de construcție rămân flexibile, rulourile asigură o climă interioară potrivită pe tot parcursul anului. Ele oferă protecție împotriva frigului, căldurii, zgomotului, ochilor curioși și insectelor ori de câte ori aveți nevoie.

Sistemele noastre de rulouri  cu role sunt alcătuite din aluminiu solid de înaltă calitate. Acest lucru le face ușoare și robuste în același timp. Ele sunt în mare măsură rezistente la coroziune și datorită smaltuitorului cu căptușeală groasă, nu au nevoie de reparații.

Aluminiul oferă un grad ridicat de precizie în fabricație și durabilitate ridicată. Avantajele oferite de aluminiu nu pot fi obținute cu ajutorul lemnului, de exemplu – inclusiv în ceea ce privește prețul.

Rulouri exterioare din interior

Rulouri exterioare din aluminiu aplicate
Rulouri exterioare din aluminiu aplicate

Rulouri exterioare -aplicabilitate pe lemn
Rulouri exterioare -aplicabilitate pe lemn

Rulouri exterioare aplicate
Rulouri exterioare aplicate

 

Oferta pret rulouri exterioare
 rulourialuminiu.ro@gmail.com
0764474740

 

Rulourile exterioare produse si comercializate de noi sunt cautate pentru calitatea finisajelor dar si a materialelor folosite.

 

» profile din aluminiu de 39 mm latime si 8,5 mm grosime;
» culouri standard: alb, gri, maro, maro inchis;
» culouri optionale: silver, lemn inchis,deschis, plus multe altele

Montaj
» standard: in zid;
» coltar si placa tencuibila incluse in pret;

 

Montaj
» standard: in zid;
» coltar si placa tencuibila incluse in pret;

 

Despre rulourile exterioare ” Fabrica de rulouri”

 • Rulourile exterioare produse de firma noastra sunt confectionate integral din aluminiu, iar lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica pentru a se realiza o mai buna izolare termica si fonica.
 • Carcasele si ghidajele laterale, pentru a evita orice zgarietura, sunt protejate cu folie adeziva ce se poate scoate la montaj sau dupa o perioada de timp. Culorile standard sunt alb, maro si maro inchis dar gama totala de culori este foarte variata.
 • Rulourile exterioare din aluminiu pot avea plasa de insecte incorporata si se pot achizitiona suplimentar urmatoarele accesorii: zavoare, bolt autoblocant, yala, motor cu buton sau telecomanda, senzori de vant, manivela etc.

  Rulouri aluminiu maro cu lamele stejar auriu
  Rulouri aluminiu maro cu lamele stejar auriu
 • Pot fi aplicate pe tamplaria deja existenta fie ca aceasta este din pvc, lemn sau aluminiu sau pot fi montate in glafurile exterioare, distantate de ferastra. Ambele variante de montaj sunt recomandate spre folosire in functie de locuinta dumneavoastra.
Dintre avantajele rulourilor exterioare din aluminiu enumeram:
 • izolare termica
 • izolare fonica
 • protectie antiefractie
 • protejeaza fereastra de intemperii
 • obtureaza complet accesul luminii
 • gama variata de culori.
 • Factura la gaze sau la intretinere a scazut considerabil
Cu ajutorul rulourilor puteti beneficia si de intimitate inchizand rulourile scapand definitiv de privirile indiscrete ale vecinilor.
Dupa montarea rulourilor clientii ne-au transmis ca in timpul iernii factura la gaze sau la intretinere a scazut considerabil, iar unele persoane nici nu au mai folosit aerul conditionat pe timp de vara ceea ce este un mare avantaj mai ales pentru persoanele care au copii mici.

 

Roletele sunt expuse permanent elementelor naturii.

O mare provocare, în special în ceea ce privește schimbările climatice: situații extreme, cum ar fi valurile de căldură, furtunile și schimbările climatice. Acest lucru creează cerințe sporite privind materialele și fațadele clădirilor. Aluminiu este un material avantajos, de înaltă calitate, care garantează durabilitatea și o durată mai lungă de viață a produsului.

De asemenea, își păstrează forma și culoarea mai bine decât PVC-ul. Rulourile din aluminiu oferă, de asemenea, o protecție eficientă împotriva efracției.

 

Raspundem in maxim 30 de minute!