Rulouri exterioare – Pret producator de la 35 euro mp, Garantie 10 ani

Rulouri exterioare – Economisiti pana la 40% la facturile de energie electrica si chiar de gaze. Rulourile exterioare produse de Rulourialuminiu.ro sunt din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica. Suntem singurul producator ce lucreaza cu lamele de 40mm, mai late si mai groase decat ale competitorilor.

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare

Astfel rulourile noastre va asigura cel mai mare grad de protectie. Deoarece importam direct toate componentele din Spania de la firma Expalum, reusim sa oferim cel mai bun raport de calitate pret.

Datorita calitatii produselor noastre va putem oferi o garantie de 10 ani.

Rulouri exterioare pret

Preturile practicate depind de tipul de rulou ales si de dimensiunile acestuia si se calculeaza pe metru patrat. In urma acestui calcul, noi va oferim un discount extrem de avantajos, intre 10 si 40%, in functie de dimensiuni. Cu cat acestea sunt mai mari, cu atat pretul pe metru patrat este mai mic. Oferim reduceri substantiale la o cantitate mai mare achizitionata.

In afara de functia lui de protectie termica sau antiefractie, acest sistem de rulouri exterioare pe care vi-l punem la dispozitie este unul foarte estetic, putand fi considerat chiar un obiect de decor pentru locuinta dumneavoastra. De aceea, gama de culori pe care v-o oferim este una vasta, astfel incat poate satisface cele mai exigente preferinte. In ceea ce priveste rulourile albe sau maro, acestea se incadreaza in pretul standard, al carui mod de calculare este explicat mai sus. Daca insa preferintele dumneavoastra se indreapta spre alte nuante si culori, preturile vor spori si ele in functie de optiunea pe care o faceti.

Rulouri exterioare - Rulouri aluminiu

Proiect rulouri exterioare 8

Prin urmare, va rugam sa ne contactati pentru a va informa cu exactitate asupra pretului final, in functie de dimensiuni, culoare sau accesorii suplimentare pentru produsul ales.

Respectăm standardele: pentru calitatea, fiabilitatea operațională și precizia potrivirii.
Roletele noastre – sunt fabricate în Romania, în conformitate cu standardele europene de calitate relevante. Toate componentele îndeplinesc criteriile necesare. Fiabilitatea operaționala și protectia împotriva daunelor materiale și vătămărilor corporale sunt garantate.