La noi gasiti cea mai buna varianta din toate punctele de vedere daca va doriti rulouri exterioare din aluminiu. Suntem de 19 ani in domeniu, ne-am pastrat acelasi colectiv in ultimii ani marindu-ne capacitatea de productie prin retehnologizare. Pret mai bun pentru calitatea oferita de noi ne indoim sa existe. Pentru confectionarea rulourilor exterioare lucram cu materiale de cea mai buna calitate existenta. Nu exista sa avem clienti nemultumiti ! Achitati doar cand lucrarea este finalizata perfect !

Datorita calitatii produselor va putem oferi o Garantie de 10 ani. Va reamintim : Platiti doar cand lucrarea este finalizata perfect !  Rulourile exterioare sunt solutia ideala de protectie termica, fonica si antiefractie a casei dumneavoastra. Daca doriti rulouri exterioare perfecte la un pret foarte bun si cu GARANTIE 10 ANI  CONTACTATI-NE !

Volumul de lucrari al fabricii noastre de rulouri exterioare ne permite sa practicam cele mai mici preturi la o calitate premium. Astfel clientii nostri se pot bucura de beneficiile unui produs de calitate cu costuri scazute.

Rulourile exterioare produse de noi sunt confectionate din aluminiu extrudat. Acest lucru le face ușoare și robuste în același timp. Rulourile exterioare produse de Fabrica de rulouri sunt rezistente la coroziune avand o durata foarte mare de viata (peste 50 ani ). In mod normal rulourile exterioare nu necesita reparatii sau intretinere .

Rulouri exterioare sau jaluzele exterioare pentru toate tipurile de ferestre.

Preturile practicate depind de tipul de rulou ales si de dimensiunile acestuia. Ar trebui sa ne trimiteti dimensiunile aproximative ale rulourilor exterioare (latime-inaltime) pentru a va putea face un calcul estimativ. Vom face apoi un discount avantajos (intre 10 si 40%) in functie de dimensiuni si numarul de bucati. Cu cat acestea sunt mai mari, cu atat pretul pe metru patrat este mai mic. Oferim reduceri substantiale la o cantitate mai mare achizitionata. La dimensiuni mai reduse  discount-ul este mai scazut, prin urmare pretul pe metru patrat este mai mare.

Rulouri exterioare pot avea functionalitati adaugate la cererea clientului

In functie de optiunea dumneavoastra rulourile exterioare va pot fi livrate cu dotari suplimentare adaugate, ceea ce va creste si pretul rulourilor achizitionate. Puteti opta de exemplu pentru un sistem de rulouri exterioare din aluminiu care pot avea incorporata o plasa pentru insecte. Acest accesoriu suplimentar va mari pretul final al produsului comandat. Alte optiuni suplimentare sunt : culoare speciala, motor cu buton sau telecomanda, motorizare smart home, sisteme antiefractie (zavoare,bolturi antiefractie,yala).

Pret rulouri exterioare in functie de culoarea aleasa

Rulouri exterioare rosii cu plasa incorporata montate in Bucuresti
Rulouri aluminiu exterioare cu plasa pentru tantari

In afara de functiile lui de protectie termica, fonica sau antiefractie acest sistem de rulouri exterioare pe care vi-l punem la dispozitie este unul foarte estetic putand fi considerat chiar un obiect de decor pentru locuinta dumneavoastra. De aceea gama de culori pe care vi-o oferim este una vasta astfel incat poate satisface cele mai exigente preferinte. Rulourile exterioare albe, maro sau maro inchis se incadreaza in pretul standard al carui mod de calculare este explicat mai sus. Daca insa preferintele dumneavoastra se indreapta spre alte nuante si culori preturile vor spori si ele in functie de optiunea pe care o faceti.

Va rugam sa ne contactati pentru a va informa cu exactitate asupra pretului final in functie de dimensiuni, culoare sau accesorii suplimentare pentru rulouri exterioare

Noi respectăm toate standardele U.E. pentru calitatea si fiabilitatea operațională avand exact acelasi produs atat pentru clientii din Romania cat si pentru cei din Vestul Europei.

 

Director vanzari: Ing. Botezatu Marius  0764474740    rulourialuminiu.ro@gmail.com

Puteți determina cât de mult este posibil să vedeți din afară deschizand și închizand obloanele atat cat doriți în orice moment.

Rulourile exterioare protejeaza ferestrele împotriva intemperiilor prelungind durata de viata a acestora. Înainte ca ferestrele dvs. să poată fi deteriorate de ploaie, grindină, zăpadă sau furtuni, protejați-le cu jaluzele exterioare.

Rulourile exterioare ofera o protectie foarte buna impotriva undelor electro-magnetice atat de daunatoare organismului.

Rulourile exterioare pot reduce zgomotele externe cu 10 db