La noi gasiti cea mai buna varianta din toate punctele de vedere daca va doriti rulouri exterioare din aluminiu.Suntem de 15 ani in domeniu, ne-am pastrat acelasi colectiv in ultimii ani marindu-ne capacitatea de productie prin tehnologizare.Pret mai bun pentru calitatea oferita de noi ne indoim sa existe.Pentru confectionarea rulourilor exterioare lucram cu materiale importate din Spania(nu Turcia,Grecia sau Polonia).

Datorita calitatii produselor va putem oferi o Garantie de 10 ani. Avansul necesar demararii lucrarii este minim si platiti doar cand lucrarea este finalizata perfect.Rulourile exterioare sunt solutia ideala de protectie termica,fonica si antiefractie a casei dumneavoastra. Daca doriti rulouri exterioare perfecte la un pret foarte bun si cu GARANTIE 10 ANI CONTACTATI-NE !

Statutul fabricii noastre ne permite sa practicam cele mai mici preturi.  Asadar, clientii nostri se pot bucura de beneficiile unei protectii de calitate, cu costuri scazute.

Rulouri exterioare - Rulouri aluminiu
Rulouri exterioare – Rulouri aluminiu

Ele sunt alcătuite din aluminiu solid de înaltă calitate. Acest lucru le face ușoare și robuste în același timp. Rulourile sunt în mare măsură rezistente la coroziune și datorită smaltuitorului cu căptușeală groasă, nu au nevoie de reparații.

Aluminiu oferă un grad ridicat de precizie în fabricație și durabilitate ridicată. Avantajele oferite de aluminiu nu pot fi obținute cu ajutorul lemnului, de exemplu – inclusiv în ceea ce privește prețul.

Rulouri exterioare sau jaluzele exterioare potrivite pentru toate tipurile de ferestre.

Rulouri exterioare - modele - culori
Rulouri exterioare pret

Preturile practicate depind de tipul de rulou ales si de dimensiunile acestuia si se calculeaza pe metru patrat. In urma acestui calcul noi va oferim un discount extrem de avantajos, intre 10 si 40%, in functie de dimensiuni. Cu cat acestea sunt mai mari, cu atat pretul pe metru patrat este mai mic. Oferim reduceri substantiale la o cantitate mai mare achizitionata. La dimensiuni mai reduse  discount-ul este mai scazut, prin urmare pretul pe metru patrat este mai mare.

Rulouri exterioare cu functionalitati adaugate la cererea clientului

In functie de optiunea dumneavoastra rulourile exterioare va pot fi livrate cu functionalitati suplimentare adaugate, ceea ce va creste si pretul rulourilor achizitionate. Puteti opta de exemplu pentru un sistem de rulouri exterioare din aluminiu care pot avea incorporata o plasa pentru insecte. Acest accesoriu suplimentar va mari pretul final al produsului comandat. Alte optiuni suplimentare precum motorul cu telecomanda sau buton vor fi calculate de asemenea la stabilirea pretului final daca sunt solicitat. Daca doriti o protectie superioara puteti alege ca rulourile  sa fie dotate cu sisteme suplimentare antiefractie.

Preturi pentru rulouri exterioare in functie de culoarea aleasa

Rulouri exterioare rosii cu plasa incorporata montate in Bucuresti
Rulouri aluminiu exterioare cu plasa pentru tantari

In afara de functia lui de protectie termica sau antiefractie, acest sistem de rulouri exterioare pe care vi-l punem la dispozitie este unul foarte estetic putand fi considerat chiar un obiect de decor pentru locuinta dumneavoastra. De aceea gama de culori pe care vi-o oferim este una vasta astfel incat poate satisface cele mai exigente preferinte. Rulourile exterioare albe,maro sau maro inchis se incadreaza in pretul standard al carui mod de calculare este explicat mai sus. Daca insa preferintele dumneavoastra se indreapta spre alte nuante si culori preturile vor spori si ele in functie de optiunea pe care o faceti.

Va rugam sa ne contactati pentru a va informa cu exactitate asupra pretului final in functie de dimensiuni, culoare sau accesorii suplimentare pentru jaluzelele exterioare

Respectăm toate standardele U.E. pentru calitatea si fiabilitatea operațională..
rulouri exterioare pret

 

Director vanzari: Ing. Botezatu Marius  0764474740

Puteți determina cât de mult este posibil să vedeți din afară deschizand și închizand obloanele atat cat doriți în orice moment.

Rulourile exterioare protejeaza ferestrele împotriva intemperiilor prelungind durata de viata a acestora.Înainte ca ferestrele dvs. să poată fi deteriorate de ploaie, grindină, zăpadă sau furtuni, protejați-le cu jaluzele exterioare.

Rulourile exterioare ofera o protectie foarte buna impotriva undelor electro-magnetice atat de daunatoare organismului.

Protecție împotriva zgomotului-rulourile exterioare pot reduce zgomotele externe cu 1o db.