Calculator Rulouri exterioare ieftine Bucuresti pret producator

La noi gasiti cea mai buna varianta din toate punctele de vedere daca va doriti rulouri exterioare din aluminiu.Suntem de 15 ani in domeniu, ne-am pastrat acelasi colectiv in ultimii ani marindu-ne capacitatea de productie prin tehnologizare.Pret mai bun pentru calitatea oferita de noi ne indoim sa existe.Pentru confectionarea rulourilor exterioare lucram cu materiale importate din Spania(nu Turcia,Grecia sau Polonia).

Datorita calitatii produselor va putem oferi o Garantie de 10 ani. Avansul necesar demararii lucrarii este minim si platiti doar cand lucrarea este finalizata perfect.Rulourile exterioare sunt solutia ideala de protectie termica,fonica si antiefractie a casei dumneavoastra. Daca doriti rulouri exterioare perfecte la un pret foarte bun si cu GARANTIE 10 ANI CONTACTATI-NE !

Statutul fabricii noastre ne permite sa practicam cele mai mici preturi.  Asadar, clientii nostri se pot bucura de beneficiile unei protectii de calitate, cu costuri scazute.

Rulouri exterioare - Rulouri aluminiu

Rulouri exterioare – Rulouri aluminiu

Ele sunt alcătuite din aluminiu solid de înaltă calitate. Acest lucru le face ușoare și robuste în același timp. Rulourile sunt în mare măsură rezistente la coroziune și datorită smaltuitorului cu căptușeală groasă, nu au nevoie de reparații.

Aluminiu oferă un grad ridicat de precizie în fabricație și durabilitate ridicată. Avantajele oferite de aluminiu nu pot fi obținute cu ajutorul lemnului, de exemplu – inclusiv în ceea ce privește prețul.

Rulouri exterioare automate, cu telecomanda sau buton. Potrivite pentru toate tipurile de ferestre.

Rulouri exterioare - modele - culori

Rulouri exterioare – modele – culori

Preturile practicate depind de tipul de rulou ales si de dimensiunile acestuia si se calculeaza pe metru patrat. In urma acestui calcul, noi va oferim un discount extrem de avantajos, intre 10 si 40%, in functie de dimensiuni. Cu cat acestea sunt mai mari, cu atat pretul pe metru patrat este mai mic. Oferim reduceri substantiale la o cantitate mai mare achizitionata. La dimensiuni mai reduse, si discount-ul este mai scazut, prin urmare pretul pe metru patrat este mai mare.

Rulouri exterioare cu functionalitati adaugate la cererea clientului

Desigur, in functie de optiunea dumneavoastra, produsele noastre va pot fi livrate cu functionalitati suplimentare adaugate, ceea ce va creste si pretul rulourilor achizitionate, dupa ce a fost aplicat discount-ul oferit de noi. Prin urmare, puteti opta, de exemplu, pentru un sistem de rulouri exterioare din aluminiu care pot avea incorporata o plasa pentru insecte, accesoriu adaugat ce va mari pretul final al produsului comandat. Alte optiuni suplimentare vor fi calculate de asemenea la stabilirea pretului final. Daca doriti, de exemplu, o protectie superioara, puteti alege ca rulourile alese sa fie dotate cu sisteme suplimentare antiefractie. Prin urmare, acestea pot fi inzestrate cu bolt autoblocant, zavoare sau yale, accesorii care, de asemenea, vor mari pretul final.

Se stie ca manevrarea rulourilor exterioare de dimensiuni mari poate fi destul de dificila, de aceea ele sunt dotate cu o manivela prin care manuirea lorf sa se poata face in mod mai usor. Insa, pentru o functionalitate si mai facila, mecanizata, puteti opta pentru accesorii suplimentare precum un motor cu buton sau cu telecomanda. Aceasta poate fi una normala sau una tip breloc.

Preturi pentru rulouri exterioare in functie de culoarea aleasa
Rulouri exterioare rosii cu plasa incorporata montate in Bucuresti

Rulouri aluminiu exterioare cu plasa pentru tantari

In afara de functia lui de protectie termica sau antiefractie, acest sistem de rulouri exterioare pe care vi-l punem la dispozitie este unul foarte estetic, putand fi considerat chiar un obiect de decor pentru locuinta dumneavoastra. De aceea, gama de culori pe care v-o oferim este una vasta, astfel incat poate satisface cele mai exigente preferinte. In ceea ce priveste rulourile albe sau maro, acestea se incadreaza in pretul standard, al carui mod de calculare este explicat mai sus. Daca insa preferintele dumneavoastra se indreapta spre alte nuante si culori, preturile vor spori si ele in functie de optiunea pe care o faceti.

Prin urmare, va rugam sa ne contactati pentru a va informa cu exactitate asupra pretului final, in functie de dimensiuni, culoare sau accesorii suplimentare pentru produsul ales.

Respectăm standardele: pentru calitatea, fiabilitatea operațională și precizia potrivirii.

Roletele noastre  – sunt fabricate în Romania, în conformitate cu standardele europene de calitate relevante. Toate componentele îndeplinesc criteriile necesare. Fiabilitatea operațională și protecția împotriva daunelor materiale și vătămărilor corporale sunt garantate.

rulouri exterioare pret

Designul standardizat al profilelor noastre de înaltă calitate pentru rulouri înseamnă că ele sunt compatibile cu toate cutiile de tip rulou obișnuite pe piață și pot fi reglate cu precizie.

Director vanzari: Ing. Botezatu Marius  0764474740

Puteți determina cât de mult este posibil să vedeți din afară. Pur și simplu deschideți și închideți obloanele la fel de mult cum doriți în orice moment. Fie că este complet deschis, jumătate deschisă sau undeva între ele.

Protecția solară: de la strălucire și razele UV

Deschideți rulourile mai mult sau mai puțin cu o flexibilitate completă în funcție de cât de mare este soarele în cer. Nu veți fi uimiți de razele solare și mobilierul dvs. este protejat împotriva efectelor de albire a radiațiilor UV.

Protecția împotriva intemperiilor: ajutând ferestrele să dureze mai mult

Înainte ca ferestrele dvs. să poată fi deteriorate de ploaie, grindină, zăpadă sau furtuni, protejați-le cu rulourile. Ferestrele dvs. arată bine pentru o perioadă mai lungă și pentru o vârstă mai lentă.

Protecție împotriva zgomotului: pentru un loc de liniște și liniște

Relaxați-vă și bucurați-vă de un somn liniștit sau bucurați-vă de zile petrecute fără să vă deranjeze concentrarea. Chiar dacă sunteți doar absorbiți într-o carte bună. Jaluzelele dvs. pot reduce zgomotele externe care distrag atenția cu 10 decibeli.