Mirela Uscatu
Mirela Uscatu
2023-06-07
Multumim pentru produse și mai ales pentru profesionalismul cu care ați răspuns cererii noastre. Montajul s-a facut exemplar, cu deranj minim, iar rulourile sunt de calitate. Recomandăm cu incredere!
dana Dagcioglu
dana Dagcioglu
2023-06-02
Raport calitate pret excelent . am optat pentru culoare alba . Societate serioasa , toata lucrarea derulata rapid si fara probleme . Multumim . Recomand cu toata increderea .
Alex Marcu
Alex Marcu
2023-05-31
Seriosi, prompti, preturi corecte. Recomand.
Adriana Vladeanu
Adriana Vladeanu
2023-05-22
Serviciile au fost foarte promte, iar rulourile exterioare arata exact ca ceea ce am comandat. Recomand cu caldura aceasta firma.
MIHAELA GHITA
MIHAELA GHITA
2023-05-22
Recomand calduros!
Florin C
Florin C
2023-05-13
Am ales si eu aceasta firma pentru jaluzele, fiind singurii care nu au incercat sa imi impuna actionarea electrica pe anumite geamuri cu forma triunghiulara, au gasit si cea mai buna solutie pentru acestea. Nici de pret nu te poti plange, sunt printre cele mai bune oferte. Foarte prompti, rapizi, de incredere, mie nu mi-au cerut avans . Personal am numai cuvinte de lauda, iar in ziua de azi, e destul de greu sa mai gasesti o societate atat de profi Rulourile funcționează bine, nicio problema pana acum.
Catalina Tira
Catalina Tira
2023-05-11
Foarte prompti si profesionisti. Am solicitat oferta, au venit sa ia masuratorile in aceeasi zi, am plasat comanda si o saptamana mai tarziu au si venit sa le monteze. Sunt foarte multumita de comunicare, calitatea serviciilor si a produselor.
Gabriel Botea
Gabriel Botea
2023-05-10
Cristina Nita
Cristina Nita
2023-05-05
mihai florescu
mihai florescu
2023-05-03
O echipa de profesionisti , timp scurt de montaj , sunt foarte multumit , va multumesc!
Rulourile exterioare produse de SC Rulouri exterioare SRL sunt confectionate cu lamele din aluminiu de 40mm umpute cu spuma poliuretanica eco cu cea mai mare densitate. Suntem unici importatori ale acestor produse pe care le consideram cele mai calitative de pe piata. Vopsirea rulourilor exterioare este facuta in camp electrostatic cu pigmenti calitativi ce nu se decoloreaza in timp.
SC Rulouri exterioare SRL  sau  Fabrica de Rulouri  produce si comercializeaza doar rulouri exterioare premium. Suntem de 19 ani in domeniu cu aceeasi angajati inca de la inceput. Datorita calitatii produselor noastre va putem oferi o garantie 10 ani ! Avans minim si platiti cand aveti rulouri exterioare montate perfect. Oferta speciala pentru rulouri exterioare ofertate si masurate pana duminica inclusiv. Nu ratati !
Mai jos aveti oglinda lucrarilor de rulouri exterioare montate si totodata aici este cea mai buna garantie pentru dumneavoastra: