Jaluzelele exterioare se pot monta la toate tipurile de termopane fie ca sunt din pvc, aluminiu sau lemn. Jaluzelele exterioare sau rulouri exterioare sau obloane cum mai sunt denumite pot fi montate pe orice tip de tamplarie existenta sau in orice locatie in plan vertical.

Jaluzelele exterioare din aluminiu pot fi dotate cu yală,zavoare sau cu sistem de autoblocare sporindu-se astfel protecţia antiefracţie. Jaluzelele exterioare pot avea acţionare manuală cu snur sau un motor fie cu telecomandă fie cu buton. Jaluzele exterioare pot fi simple sau cu plasă antiinsecte încorporată. 

Jaluzele exterioare din aluminiu cu lamele umplute cu spuma poliuretanica sunt solutia perfecta pentru a reduce pierderea termica din zona ferestrelor locuitei !

Jaluzelele exterioare odata montate la ferestre asigura un plus de racoare vara datorita umbrei pe care o fac in casa iar in timpul iarnii reprezinta o importanta bariera termica pentru mentinerea caldurii micsorand astfel consistent factura pentru incalzire.

Montand jaluzele exterioare din aluminiu aveti urmatoarele avantaje:

  •  izolare fonica cu 10 db
  •  izolare termica substantiala
  •  protectie antiefractie
  •  protejeaza fereastra de intemperii
  •  obtureaza complet accesul luminii
  • protectie impotriva undelor electro-magnetice
  • gama variata de culori

Montam jaluzele exterioare in Bucuresti si imprejurimi !

Jaluzelele exterioare imbunatatesc aspectul proprietatii dvs., eficienta energetica si pot fi o foarte buna solutie antiefractie.

Jaluzele exterioare sau rulouri exterioare pot fi dotate suplimentar cu plase de insecte incorporate in carcasele rulourilor.

Calitatea materialelor folosite si finisarea lor perfecta in fabrica noastra retehnologizata ultra modern in 2022 cu fonduri europene ne permite sa va asiguram fara nici o problema o garantie de 10 ani !…ne indoim sa existe alt producator care va poate oferi o garantie asa mare…

In general produsul jaluzele exterioare din aluminiu se monteaza aplicat pe tamplaria deja existenta sau eventual pot fi montate in glafurile exterioare putin distantate fata de fereastra.

In pretul standard puteti alege jaluzele exterioare in culorile albmaro si maro inchis iar cu un cost suplimentar va putem oferi rulouri exterioare in culorile argintiu, crem, gri antracit, nuc, stejar auriu, mahon, wenghe, rosu, verde.

Termenul de executie este de 3-5 zile lucratoare.

PRET PROMOTIONAL PENTRU JALUZELE EXTERIOARE CONTRACTATE SI MASURATE LUNA ACEASTA !
Contactati-ne pentru o cotatie gratuita de pret sau pentru orice informatie dorita !

Rulourile exterioare produse de SC Rulouri exterioare SRL sunt confectionate cu lamele din aluminiu de 40mm umpute cu spuma poliuretanica eco importate din Spania de la firma Expalum. Suntem unici importatori ale acestor produse pe care le consideram cele mai calitative de pe piata.Vopsirea rulourilor exterioare este facuta in camp electrostatic cu pigmenti calitativi ce nu se decoloreaza in timp.
SC Rulouri exterioare SRL, sau Fabrica de Rulouri produce si comercializeaza rulouri exterioare eco. Suntem de 18 ani in domeniu cu aceeasi angajati inca de la inceput. Datorita calitatii produselor noastre va putem oferi o garantie 10 ani ! Avans minim si platiti cand aveti rulouri exterioare montate perfect. Oferta speciala pentru rulouri exterioare ofertate si masurate pana duminica inclusiv. Nu ratati !
Mai jos aveti oglinda lucrarilor de rulouri exterioare montate si totodata aici este cea mai buna garantie pentru dumneavoastra: