Rulouri exterioare sau jaluzele exterioare montate in cartierul Atria Residence situat in Sos.Chitilei,nr.242E. Am montat la aceasta adresa rulouri exterioare gri antracit.Fiind geamuri foarte mari in acest complex montarea rulourilor exterioare cu siguranta va avea un efect deosebit atat pe timpul verii cat si iarna.Lucram cu materiale de cea mai buna calitate importate direct din Spania. Avans minim si platiti cand lucrarea este finalizata perfect.Avem numai clienti multumiti.Cereti o oferta de pret !

Rulourile exterioare produse de SC Rulouri exterioare SRL sunt confectionate cu lamele din aluminiu de 40mm umpute cu spuma poliuretanica eco importate din Spania de la firma Expalum. Suntem unici importatori ale acestor produse pe care le consideram cele mai calitative de pe piata.Vopsirea rulourilor exterioare este facuta in camp electrostatic cu pigmenti calitativi ce nu se decoloreaza in timp.
SC Rulouri exterioare SRL, sau Fabrica de Rulouri produce si comercializeaza rulouri exterioare eco. Suntem de 18 ani in domeniu cu aceeasi angajati inca de la inceput. Datorita calitatii produselor noastre va putem oferi o garantie 10 ani ! Avans minim si platiti cand aveti rulouri exterioare montate perfect. Oferta speciala pentru rulouri exterioare ofertate si masurate pana duminica inclusiv. Nu ratati !
Mai jos aveti oglinda lucrarilor de rulouri exterioare montate si totodata aici este cea mai buna garantie pentru dumneavoastra: