Rulouri exterioare maro montate la balcon fara tamplarie pvc.Echipa noastra a montat stalpi din teava rectangulara din aluminiu de 20/40 pentru a se putea fixa rulourile exterioare.Fabrica de rulouri confectioneaza rulouri exterioare cu materiale eco(link expallum) la cea mai buna calitate existenta pe piata.Garantia este de 10 ani.Avem o oferta promotionala pana la sfarsitul lunii.

 

 

 

 

  Rulourile exterioare produse de SC Rulouri exterioare SRL sunt confectionate cu lamele din aluminiu de 40mm umpute cu spuma poliuretanica eco importate din Spania. Suntem unici importatori ale acestor produse pe care le consideram cele mai calitative de pe piata.Vopsirea rulourilor exterioare este facuta in camp electrostatic cu pigmenti calitativi ce nu se decoloreaza in timp.
SC Rulouri exterioare SRL, sau Fabrica de Rulouri produce si comercializeaza rulouri exterioare  eco. Suntem de 18 ani in domeniu cu aceeasi angajati inca de la inceput. Datorita calitatii produselor noastre va putem oferi o garantie 10 ani ! Avans minim si platiti cand aveti rulouri exterioare montate perfect. Oferta speciala pentru rulouri exterioare ofertate si masurate pana duminica inclusiv. Nu ratati !
Mai jos aveti oglinda lucrarilor de rulouri exterioare montate si totodata aici este cea mai buna garantie pentru dumneavoastra: