SC Rulouri exterioare SRL detinator al marcii „Fabrica de Rulouri”este cel mai mare producator de rulouri exterioare din aluminiu si usi de garaj din Romania.
Confectionam rulourile exterioare cu materiale si componente importate din Spania putandu-va asigura astfel cea mai buna calitate dar si cel mai bun pret.
                                    Pret mai bun ca al nostru pentru rulourile exterioare nu exista !
  Principalele noastre atu-uri:
datorita calitati produselor noastre garantia este de 10 ani
avand o capacitate mare de productie montajul se efectueaza in 3 zile
platiti doar atunci cand lucrarea este finalizata perfect.                               
Oferim discount-uri in functie de fiecare lucrare.
Cautam si revanzatori in toata tara.Garantam cel mai bun pret !
Director vanzari: Ing. Botezatu Marius Tel: 0764474740 
e-mail: rulourialuminiu.ro@gmail.com 
Rulourile exterioare sau jaluzelele exterioare produse de firma noastra sunt confectionate integral din aluminiu, iar lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica pentru a se realiza o mai buna izolare termica si fonica. Fabrica noastra este dotata cu utilaje de ultima generatie finisajul rulourilor fiind astfel perfect. Carcasele si ghidajele laterale, pentru a evita orice zgarietura, sunt protejate cu folie adeziva ce se poate scoate la montaj sau dupa o perioada de timp. Culorile standard sunt alb, maro si maro inchis dar gama totala de culori este foarte variata.Rulourile exterioare din aluminiu pot avea plasa de insecte incorporata si se pot eventual achizitiona suplimentar urmatoarele accesorii: sisteme antiefractie, motor cu buton sau telecomanda, senzori de vant etc.Rulourile exterioare din aluminiu pot fi aplicate pe tamplaria deja existenta fie ca aceasta este din pvc, lemn,aluminiu sau pot fi montate in glafurile exterioare distantate de ferastra.
Dintre avantajele rulourilor exterioare din aluminiu enumeram: izolare termica, izolare fonica, protectie antiefractie, protejeaza fereastra de intemperii, obtureaza complet accesul luminii, protectie impotriva radiatiilor electro-magnetice…
Dupa montarea rulourilor clientii ne-au transmis ca in timpul iernii factura la gaze sau la intretinere a scazut considerabil, iar unele persoane nici nu au mai folosit aerul conditionat pe timp de vara ceea ce este un mare avantaj mai ales pentru persoanele care au copii mici.