Despre noi

SC Fabrica de Rulouri SRL este cel mai mare producator de rulouri exterioare din aluminiu si usi de garaj din Romania.
Confectionam rulourile exterioare cu materiale si componente importate din Germania putandu-va asigura astfel cea mai buna calitate dar si cel mai bun pret.
                                    Pret mai bun ca al nostru pentru rulourile exterioare nu exista !
  Principalele noastre atu-uri:
datorita calitati produselor noastre garantia este de 10 ani;
avand o capacitate mare de productie montajul se efectueaza in 3 zile;
nu platiti decat atunci cand lucrarea este finalizata perfect.                               
Oferim discount-uri in functie de fiecare lucrare. Cautam si revanzatori in toata tara-garantam cel mai bun pret !
Director vanzari: Ing. Botezatu Marius Tel: 0764474740 
e-mail: rulourialuminiu.ro@gmail.com 
Rulourile exterioare produse de firma noastra sunt confectionate integral din aluminiu, iar lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica pentru a se realiza o mai buna izolare termica si fonica. Fabrica noastra este dotata cu utilaje de ultima generatie finisajul rulourilor fiind astfel perfect. Carcasele si ghidajele laterale, pentru a evita orice zgarietura, sunt protejate cu folie adeziva ce se poate scoate la montaj sau dupa o perioada de timp. Culorile standard sunt alb, maro si maro inchis dar gama totala de culori este foarte variata.Rulourile exterioare din aluminiu pot avea plasa de insecte incorporata si se pot achizitiona suplimentar urmatoarele accesorii: zavoare, bolt autoblocant, yala, motor cu buton sau telecomanda, senzori de vant, manivela etc.Rulourile exterioare din aluminiu pot fi aplicate pe tamplaria deja existenta fie ca aceasta este din pvc, lemn sau aluminiu sau pot fi montate in glafurile exterioare, distantate de ferastra. Ambele variante de montaj sunt recomandate spre folosire in functie de locuinta dumneavoastra.
Dintre avantajele rulourilor exterioare din aluminiu enumeram: izolare termica, izolare fonica, protectie antiefractie, protejeaza fereastra de intemperii, obtureaza complet accesul luminii, gama variata de culori.
Cu ajutorul rulourilor puteti beneficia si de intimitate inchizand rulourile scapand definitiv de privirile indiscrete ale vecinilor.
Dupa montarea rulourilor clientii ne-au transmis ca in timpul iernii factura la gaze sau la intretinere a scazut considerabil, iar unele persoane nici nu au mai folosit aerul conditionat pe timp de vara ceea ce este un mare avantaj mai ales pentru persoanele care au copii mici.