Rulourile Exterioare Aplicate cu Caseta Tesita la 45°

Acest tip de rulou are in componenta caseta fabricata din aluminiu ambutisat si formata din doua sectiuni : partea din spate si capacul de vizitare.Capacele laterale ale carcasei sunt fabricate din antimoniu. Marimile casetei pot fi de :137 mm,  150 mm, 165 mm, 180 mm, 205 mm.

Ax-ul  octogonal este confectionat din otel ambutisat si galvanizat de grosime 8mm.Acesta este dotat cu inele de plastic pentru  imbunatatirea  protectiei lamelei si  o rulare mai buna a covorului de lamele pe ax.

Covorul de lamele este format din profilele  din aluminiu de 40 mm umplute cu spuma poliuretanica.Acesta se ataseaza de ax cu cleme metalice.Grupul specific acestui sistem este unul dintre cele mai populare profile din Europa: PA 40.Datorita latimii formei studiate a lamelei ,a gradului de curbura si a nervurilor cu care sunt prevazute se asigura maximul de functionalitate, rezistenta si nu in ultimul rand estetica.

Ghidajele rulourilor sunt din aluminiu extrudat cu nervuri  pentru ranforsare si perii sertizate pe intregul canal de ghidare.

Lamela finala este de asemenea din aluminiu extrudat si este prevazuta cu o garnitura pentru etansare in glaful ferestrei.Are si opritori laterali ascunsi in interiorul sau pentru a nu se deteriora carcasa la actionarea ruloului.

Rulourile exterioare din aluminiu poat fi executate cu actionare manuala sau electrica.

Rulouri exterioare Suprapuse

Sunt disponibile 3 dimenisiuni de casete  utilizate pentru doua variante :de 170 mm,210 mm si 240 mm

Caseta la acestui tip de rulou este din PVC cu posibilitatea de tencuire pe ambele parti (interior / exterior)  formata din capac de vizitare 2 variante (lateral interior / inferior interior).

Acest tip de rulouri poate fi montat doar odata cu tamplaria din pvc si nu ulterior.Au proiectate canale in capacele laterale si in caseta pentru fixarea pe tamplarie.Legatura stabila dintre tocul ferestrei si glaf este asigurata prin intermediul casetei.

Partile laterale si inferioare ale  casetei pot fi ranforsate cu tije de otel pentru a asigura stabilitatea si rigiditatea casetei chiar si pentru latimi mari ale ruloului.

Componente comune cu rulourile aplicate sunt doar lamelele de 40 mm si axul galvanizat.

Optional se poate monta un profil pentru varianta tencuibila cu ridigitate crescuta.

Ghidajele rulourilor suprapuse sunt din pvc si au perii sertizate pe intregul canal de ghidare.

Lamela finala este extrudata din aluminiu cu garnitura din cauciuc pentru o etansare mai buna.

Carcasa rulourilor suprapuse este izolata termic cu polistiren. Opritoarele de la partea de jos si de sus a izolatiei termice interioare fac imposibila deplasarea celor doua elemente. Sectiunea de jos a  sistemului de izolatiei termica se suprapune ramei  ferestrei asigurand o izolare completa. Etanseitatea totala a ruloui este realizata prin utilizarea garniturilor tip perie sertizate pe ambele parti ale ruloului care imbunatatesc considerabil impermeabilitatea la apa si un coeficient scazut de pierdere a caldurii.

Rulourile exterioare suprapuse pot fi de asemenea prevazute cu actionare manuala sau electrica.