Rulourile Exterioare Aplicate cu Caseta Tesita la 45°

Acest tip de rulou are in componenta caseta fabricata din aluminiu ambutisat si formata din doua sectiuni :  spate si capacul de vizitare, capacele casetei  fabricate din antimoniu. Marimi casete: 137 mm,  150 mm, 165 mm, 180 mm, 205 mm.

Ax-ul  octogonal din otel ambutisat galvanizat de grosime 6mm, acesta fiind dotat cu inele de plastic pentru  imbunatatirea  protectia lamelei si  rularea covorului de lamele pe ax.

Cleme metalice de prindere a covorului de lamele.  Covorul de lamele este format din profilele  ambutisate din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica. Grupul specific acestui sistem este unul dintre cele mai populare profile din Europa: PA 39  datorita latimii echilibrate iar forma studiata a lamelei implicit gradul de curbura si nervurile cu care sunt prevazute asigura maximul de functionalitate,  rezistenta si nu in ultimul rand estetica.

Ghidajul extrudat din aluminiu cu nervuri  pentru ranforsare, si perii sertizate pe intregul canal de ghidare.

Lamela finala extrudata din aluminiu cu garnitura pentru etansare si opritori laterali ascunsi in interiorul acesteia care nu deterioreaza caseta la actionarea ruloului.

Poate fi executat cu actionare manuala sau electrica.

Rulouri exterioare Suprapuse

Sunt disponibile 3 dimenisiuni de casete  utilizate pentru doua variante:

Caseta din PVC cu posibilitatea de tencuire pe ambele parti (interior / exterior)  formata din capac de vizitare 2 variante (lateral interior / inferior interior).

Pentru montare, Ancorelor  le-au  fost proiectate canale in capacele laterale si in caseta. Legatura stabila dintre tocul ferestrei si glaf este asigurata prin intermediul casetei.

Partile laterale si de jos ale  casetei pot fi ranforsate cu tije de otel .Stabilitatea si rigiditate ridicate ale casetei chiar si pentru latimi mari ale ruloului.

Componente comune pentru toate dimensiunile de caseta, salveaza spatiul de depozitare.

Optional se poate monta un profil pentru varianta tencuibila cu ridigitate crescuta in forma literei T rasturnata.

Ax din otel ambutisat si galvanizat, inele de plastic care ajuta la protectia lamelei si imbunatateste rularea covorului de lamele pe ax.

Cleme metalice de prindere a covorului de lamele.  Covorul de lamele este format din profilele  ambutisate din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica. Grupul specific acestui sistem este unul dintre cele mai populare profile din Europa: PA 39 datorita latimii echilibrate iar forma studiata a lamelei implicit gradul de curbura si nervurile cu care sunt prevazute asigura maximul de functionalitate,  rezistenta si nu in ultimul rand estetica.

Ghidajul extrudat din aluminiu cu nervuri  pentru ranforsare, si perii sertizate pe intregul canal de ghidare.

Lamela finala extrudata din aluminiu cu garnitura pentru etansare si opritori laterali ascunsi care nu deterioreaza caseta la actionarea ruloului. Un sistem format dintr-un arc de torsiune care ridica lamela finala a plasei de insecte incorporate, la cel mai inalt punct. Nu este nevoie de opritoare si de aici cresterea calitatii vizuale.

Izolare Termica Optima: Izolarea  termica a casetei  formata din doua piese compuse din polistiren. Opritoarele de la partea de jos si de sus a izolatiei termice interioare fac imposibila deplasarea celor doua elemente. Sectiunea de jos a  sistemului de izolatiei termica se suprapune ramei  ferestrei asigurand o izolare completa. Etanseitate totala a ruloui prin utilizarea garniturilor tip perie sertizate pe ambele parti ale ruloului, care imbunatatesc considerabil permeabilitatea la apa si coeficient scazut de pierdere a caldurii.

Poate fi executat cu actionare manuala sau electrica.