In Bragadiru pe strada Safirului,nr.109D am montat din recomandare in recomandare mai multe rulouri exterioare la o constructie noua pe care o puteti regasi in poza.

Mai jos puteti vedea parerile clientilor in urma lucrarilor efectuate:

 

Rulourile exterioare produse de SC Rulouri exterioare SRL sunt confectionate cu lamele din aluminiu de 40mm umplute cu spuma poliuretanica eco importate de la firma Expalum. Suntem unici importatori ale acestor produse pe care le consideram cele mai calitative de pe piata.
SC Rulouri exterioare SRL sau Fabrica de rulouri  produce si comercializeaza rulouri exterioare sau jaluzele exterioare. Suntem de 19 ani in domeniu cu aceeasi angajati pentru montaj inca de la inceput. Datorita calitatii produselor noastre va putem oferi o garantie 10 ani ! Executam numai lucrari perfecte. 100% rulouri exterioare montate perfect. Oferta speciala pentru rulouri exterioare ofertate si masurate pana duminica inclusiv. Nu ratati !
Mai jos aveti oglinda lucrarilor de rulouri exterioare montate si totodata aici este cea mai buna garantie pentru dumneavoastra: