In Bragadiru pe strada Safirului,nr.109D am montat din recomandare in recomandare mai multe rulouri exterioare la o constructie noua pe care o puteti regasi in poza.

Mai jos puteti vedea parerile clientilor in urma lucrarilor efectuate:

 

Rulourile exterioare produse de SC Rulouri exterioare SRL sunt confectionate cu lamele din aluminiu de 40mm umpute cu spuma poliuretanica eco importate din Spania de la firma Expalum. Suntem unici importatori ale acestor produse pe care le consideram cele mai calitative de pe piata.Vopsirea rulourilor exterioare este facuta in camp electrostatic cu pigmenti calitativi ce nu se decoloreaza in timp.
SC Rulouri exterioare SRL, proprietar al marcii „Fabrica de Rulouri” produce si comercializeaza rulouri exterioare import Spania.Suntem de 18 ani in domeniu cu aceeasi angajati inca de la inceput.Datorita calitatii produselor noastre va putem oferi o garantie 10 ani ! Avans minim si platiti cand aveti rulouri exterioare montate perfect.Oferta speciala pentru rulouri exterioare ofertate si masurate pana duminica inclusiv. Nu ratati !
Mai jos aveti oglinda lucrarilor de rulouri exterioare montate si totodata aici este cea mai buna garantie pentru dumneavoastra: