Rulourile exterioare sunt perfecte pentru orice locuinta care necesita acoperirea ferestrelor pentru a dispune de intimitate, securitate, control al luminii si razelor solare, climatizare si protectie impotriva vantului, toate acestea cu un singur produs. In plus, un beneficiu foarte important este acela ca rulourile exterioare cresc valoarea comerciala a imobilului.

1. Cresterea eficientei energetice

rollRulourile exterioare blocheaza razele solare inainte de patrunderea acestora in casa mentinand o temperatura racoroasa in interiorul locuintelor in timpul zilelor toride. In timpul zilelor geroase de iarna rulourile exterioare asigura un strat izolator crescand eficienta incalzirii interiorului. Prin urmare ele asigura reducerea pierderii de caldura iarna, scazand costurile de climatizare vara!

2. Protectie impotriva vantului

vantRulourile exterioare ofera protectie impotriva vantului puternic fara a afecta in vreun fel estetica locuintei. Ele dispun de un sistem unic ce permite protejarea chiar si a ferestrelor foarte largi, modelele existente integrandu-se perfect cu arhitectura locuintelor de orice fel!

3. Protectia locuintelor impotriva infractorilor

protectieRulourile exterioare asigura protectia ferestrelor si usilor impotriva infractorilor si vandalilor. Rulourile din aluminiu pot fi blocate in pozitia inchis asigurandu-va linistea in privinta locuintelor atunci cand sunteti plecati in calatorii pentru mai mult timp!

4. Ideale pentru constructii noi si pentru reamenajarea celor vechi

Rulourile exterioare pot fi integrate in variatele forme ale ferestrelor unor locuinte nou construite moderne sau pot fi atasate unor ferestre sau usi existente. Ele sunt adecvate protectiei ferestrelor largi, peretilor, usilor glisante.