Rulouri Exterioare Coronavirus

Rulouri exterioare in perioada pandemiei

In perioada covid 19 montam alternativ timp de o saptamana cu echipe de cate 2 montatori pentru a preveni raspandirea infestarea coronavirusului.

Materialele si componentele sunt dezinfectate impotriva coronavirus atat la intrarea cat si la iesirea din fabrica.

Izolati-va casa perfect impotriva virusului !!! 

Montand rulouri exterioare presupunem ca aveti o protectie in plus impotriva patrunderii in interior a virusului gripal.Daca dotati rulourile si cu plase tip rulou incorporate insectele care sunt posibili purtatori nu va vor mai calca pragul.

Rulourile exterioare aplicate sunt o protectie foarte buna si impotriva radiatiilor electromagnetice emise de antenele de telefonie care in timp pot cauza cancer.

In aceste perioade grele montarea de rulouri exterioare siguranta suplimentara oferita locuitei de catre rulourile exterioare credem ca este foarte importanta.

Sa nu uitam de rolul cel mai important al rulourile exterioare si anume protectia impotriva razelor solare.Montand rulouri exterioare in aceasta perioada mai mult ca sigur nu veti mai avea nevoie de folosirea aerului conditionat !

Rulourile exterioare imbunatatesc aspectul proprietatii  si eficienta energetica. Au o gama larga de optiuni de design si accesorii. Sunt usoare si robuste in acelasi timp. Rulourile sunt foarte rezistente la coroziune datorita vopsirii in camp electrostatic.In mod normal rulourile exterioare din aluminiu nu au nevoie de reparatii.

Rulourile exterioare pot fi aplicate pe tamplaria deja existenta sau pot fi montate in glafurile exterioare putin distantate fata de fereastra.

Suntem singura firma care oferim garantie 10 ani !!!

 

Va invitam sa folositi calculatorul nostru de pret pentru a verifica oferta noastra cu pret redus