Rulourile din aluminiu sunt strans legate de ideea de confort si de un design exterior de exceptie. Aceste sisteme sunt practice si estetice, avand in principal functia de umbrire eficienta a locuintei. Totodata, rolul lor decorativ ajuta la realizarea unui spatiu elegant si modern, cu un design exterior foarte placut.

Sistemele de rulouri aluminiu asigura un confort termic optim, indiferent de anotimp. Astfel, pe timpul iernii rulourile din aluminiu ajuta la realizarea unui spatiu calduros, iar pe timpul verii mentin racoare in locuinta.

Chiar daca este vorba de o locuinta noua sau doar de amenajare/renovare a unui spatiu, solutiile de umbrire reprezentate de rulouri aluminiu se potrivesc perfect. De asemenea, aceste solutii pot fi montate pe orice fel de tamplarie.

Rulourile din aluminiu asigura si un important confort fonic, izoland locuinta. Mai mult, aceste produse protejeaza impotriva tentativelor de efractie si asigura intimitatea mult dorita.

Cum se monteaza rulourile din aluminiu?

Montajul sistemelor de rulouri aluminiu se realizeaza de catre echipa noastra de profesionisti, respectand cele mai inalte standarde in realizarea acestor servicii. Montajul este inclus in pret si asigura o functionalitate impecabila a rulourilor. Montajul se poate realiza in trei moduri distincte, intreg procesul fiind realizat cu atentie si grija pentru fiecare detaliu.

Montajul rulourilor poate fi realizat direct pe rama ferestrei, in golul acesteia sau pe peretele exterior deasupra ferestrei.

In functie de necesitatile spatiului, echipa noastra va asigura montajul corect pentru ca rulourile dumneavoastra sa arate si sa functioneze impecabil.

Durata de viata a rulourilor din aluminiu este de 25-30 de ani, echipa noastra fiind disponibila pentru nevoile dumneavoastra pe parcursul intregii durate de viata.

Ce avantaje estetice confera rulourile aluminiu?

Modelele moderne de rulouri aluminiu pot fi comandate intr-o gama larga de culori, pentru a se potrivi fatadelor si pentru a se integra cu usurinta in design-ul exterior. In functie de stilul arhitectonic, puteti alege culorile standard alb, maro, de asemenea, imitatii de lemn sau alte culori.

Rulourile din aluminiu pot pune in valoare arhitectura unei locuinte. Finisajele deosebite ale acestor produse confera un aspect modern si elegant, vorbind de la sine despre cei care locuiesc in spatiile echipate cu aceste produse.

Cum pot sa beneficiez de rulouri aluminiu?

Rulourile exterioare din aluminiu pot fi realizate pe comanda, fiind personalizate in functie de necesitati si preferinte. Pentru a beneficia de aceste solutii extraordinare de umbrire este suficient sa ne contactati. Fie ca ne lasati un mesaj pe formularul de contact al site-ului, fie ca doriti sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu toate informatiile si cu tot suportul necesar, pentru a realiza corect achizitia de care aveti nevoie.

Dupa o discutie cu unul dintre consultanti, echipa noastra se va deplasa la dumneavoastra acasa pentru a efectua masuratorile necesare.