Eficienta si durabilitate

Am creat sistemele de rulouri exterioare ce se remarca prin eficienta si durabilitate, folosind profile de aluminiu extrudate in Polonia, ce respecta cele mai inalte standarde de calitate. Noi producem si livram clientilor rulouri exterioare ce satisfac toate nevoile si cerintele, oferind solutii personalizate, facute la comanda in functie de preferintele fiecarui client.

Modelele de rulouri exterioare produse de fabrica noastra sunt foarte rezistente, usor de intretinut si au o durata de viata cuprinsa intre 25 si 30 de ani de utilizare. Rulourile exterioare pot fi echipate cu diferite accesorii precum plase antiinsecte ce sunt incorporate in carcasa, sisteme antiefractie sau sisteme de actionare automatizata cu telecomanda si motor sau maner pe snur.

Caracteristici tehnice

Materialele utilizate pentru fabricarea rulourilor exterioare se bazeaza pe calitate si pe sisteme suple de imbinare/fixare.

Lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica izolatoare de 9 mm, iar acestea au dimensiunea de 39 mm.

Lamela terminala din aluminiu extrudat are dimensiunea de 40 mm, iar ghidajele laterale sunt echipate cu perii izolatoare.

Pentru o rezistenta sporita, axul interior octogonal este realizat din otel cu nervura de intarire, carcasa avand o grosime de 0,9 fiind tesita la 45 °.

Design select

Productia noastra de rulouri exterioare are un format si un finisaj bine integrat in stilul arhitectonic al locuintei. Design-ul modern aduce un plus de valoare casei, rulourile exterioare fiind robuste si stilate.

Culorile standard disponibile sunt maro si alb, dar putem oferi o gama larga de culori.

Montaj profesionist

Pentru ca produsele dar si serviciile noastre sa satisfaca pe deplin clientii, oferim servicii de montaj ce asigura o perfecta functionabilitate a rulourilor pe toata durata lor de viata.

Echipele noastre de profesionisti detin o vasta experienta in domeniu si de asemenea, instruirea necesara pentru o satisfactie la cote optime a clientilor nostri. Prin angajamentul pentru o productie si un montaj de calitate, dorim sa construim si sa mentinem o relatie cu clientii nostri, bazata pe incredere si satisfactie.

Rulourile exterioare se monteaza simplu si rapid fie pe rama ferestrei, fie in golul ferestrei sau in cazul balcoanelor si a teraselor, pe peretele exterior deauspra ferestrei.

Avantaje inteligente, pret inedit

Sistemele de rulouri exterioare confera o deosebita protectie impotriva razelor de soare, protejand eficient tamplaria, aducand un confort termic, optic si fonic deosebit. Aceste sisteme sunt potrivite pentru orice fel de tamplarie si infrumuseteaza aspectul exterior al locuintei.

Indiferent de anotimp, sistemele de rulouri exterioare asigura o izolatie termica ce ajuta la scaderea costurilor pentru incalzire pe timpul iernii sau pentru racire pe timpul verii.

Rulourile exterioare sunt foarte usor de actionat, sunt sigure si silentioase in exploatare, sunt usor de intretinut si nu sunt afectate de actiunea factorilor externi.

Pretul rulourilor exterioare este incredibil de accesibil.

Rulourile exterioare au un mod de actionare foarte usor, manual sau electric. Fie ca este vorba de actionarea manuala cu snur sau de cea automata cu arc/motor si telecomanda, rulourile exterioare sunt simplu de utilizat si de asemenea, foarte sigur de actionat.

Comanda acum!