Daca ati optat pentru solutia ideala de protectie termica si antiefractie a casei dumneavoastra, sistemul de rulouri exterioare, firma noastra va pune la dispozitie o gama variata. In acelasi timp, veti beneficia de preturi imbatabile, deoarece raportul calitate/pret al produselor pe care vi le oferim este unul dintre cele mai atractive de pe piata.

Statutul fabricii noastre ne permite sa practicam cele mai mici preturi, astfel incat clientii nostri sa se poata bucura de beneficiile unei protectii de calitate, cu costuri scazute.

Rulouri exterioare la preturi reduse intre 10% si 40%, in functie de dimensiuni

Preturile practicate de compania noastra depind de tipul de rulou ales si de dimensiunile acestuia si se calculeaza pe metru patrat. In urma acestui calcul, noi va oferim un discount extrem de avantajos, intre 10 si 40%, in functie de dimensiuni. Cu cat acestea sunt mai mari, cu atat pretul pe metru patrat este mai mic, deoarece oferim reduceri mai substantiale la o cantitate mai mare achizitionata. La dimensiuni mai reduse, si discount-ul pe care vi-l oferim este mai scazut, prin urmare pretul pe metru patrat este mai mare.

Rulouri exterioare cu functionalitati adaugate la cererea clientului

Desigur, in functie de optiunea dumneavoastra, produsele noastre va pot fi livrate cu functionalitati suplimentare adaugate, ceea ce va creste si pretul rulourilor achizitionate, dupa ce a fost aplicat discount-ul oferit de noi. Prin urmare, puteti opta, de exemplu, pentru un sistem de rulouri exterioare din aluminiu care pot avea incorporata o plasa pentru insecte, accesoriu adaugat ce va mari pretul final al produsului comandat. Alte optiuni suplimentare vor fi calculate de asemenea la stabilirea pretului final. Daca doriti, de exemplu, o protectie superioara, puteti alege ca rulourile alese sa fie dotate cu sisteme suplimentare antiefractie. Prin urmare, acestea pot fi inzestrate cu bolt autoblocant, zavoare sau yale, accesorii care, de asemenea, vor mari pretul final.

Se stie ca manevrarea rulourilor exterioare de dimensiuni mari poate fi destul de dificila, de aceea ele sunt dotate cu o manivela prin care manuirea lorf sa se poata face in mod mai usor. Insa, pentru o functionalitate si mai facila, mecanizata, puteti opta pentru accesorii suplimentare precum un motor cu buton sau cu telecomanda. Aceasta poate fi una normala sau una tip breloc.

Preturi pentru rulouri exterioare in functie de culoarea aleasa

In afara de functia lui de protectie termica sau antiefractie, acest sistem de rulouri exterioare pe care vi-l punem la dispozitie este unul foarte estetic, putand fi considerat chiar un obiect de decor pentru locuinta dumneavoastra. De aceea, gama de culori pe care v-o oferim este una vasta, astfel incat poate satisface cele mai exigente preferinte. In ceea ce priveste rulourile albe sau maro, acestea se incadreaza in pretul standard, al carui mod de calculare este explicat mai sus. Daca insa preferintele dumneavoastra se indreapta spre alte nuante si culori, preturile vor spori si ele in functie de optiunea pe care o faceti.

Prin urmare, va rugam sa ne contactati pentru a va informa cu exactitate asupra pretului final, in functie de dimensiuni, culoare sau accesorii suplimentare pentru produsul ales.

Director vanzari: Ing. Botezatu Marius 0764474740 – 0723044004;
E-mail: rulourialuminiu@yahoo.com